Rezeki Mencurah-Curah, Selepas Kejayaan Sertai Moto GP, Hafizh Syahrin Kini Bergelar Ikon “Let’s Inspire” Untuk Digi Pula

Posted on

Rezeki mencurah-curah, itulah yang boleh digambarkan selepas kejayaan Hafizh Syahrin menjadi anak Malaysia atau Asia Tenggara pertama layak untuk beraksi dalam saingan MotoGP bersama pasukan Monster Yamaha Tech 3 tahun ini.

Perkembangan terbaru Hafizh, beliau kini telah menyertai keluarga besar rangkaian telekomunikasi terbesar negara, Digi Telecommunications Sdn Bhd (Digi) di mana Hafizh kini merupakan salah seorang pengguna plan terbaik yang ditawarkan daripada Digi.

“Apa yang telah dilakukan Hafizh Syahrin sejak beberapa tahun kebelakangan ini, termasuk sekarang sebagai penunggang MotoGP Malaysia yang pertama, adalah satu pencapaian yang besar. Dia telah berjaya layak untuk beraksi kelas utama dalam perlumbaan motosikal antarabangsa itu dan dia telah memperoleh kejayaan yang sangat baik berdasarkan merit dan kemampuan,” kata Ketua Perkhidmatan Pemasaran Digi, Bernard Lee.

Menurut Lee lagi, tagline ”Let Inspire” yang dibawa oleh Digi akan diteruskan oleh Digi demi mencari seorang lagi rakyat Malaysia yang boleh menjadi inspirasi seperti Hafizh.


Selepas ini akan mengembara ke seluruh dunia menyertai Kejohanan MotoGP di mana pihak Digi berbesar hati terus menjadi medium penghubung antara Hafizh dengan sesuatu yang paling penting kepadanya iaitu keluarga, rakan dan peminatnya.

Dalam meraikan pencapaian Hafizh ini, Digi memperkenalkan kepadanya Pelan Pasca bayar Digi dengan akses tanpa sempadan yang membolehkannya beliau kerap berhubung dengan insan tersayang. Beliau juga menerima Pelan Digi Family yang menawarkan pengurusan akaun yang lebih baik dan perkongsian kuota internet yang fleksibel.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Rangkaian Tanpa Perbatuan dan Rancangan Keluarga Digi, lawati www.digi.my.

Sumber : Kepohkuat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *